Značka HELLO se na kečupech objevila již v roce 2002 ve skle s Twist off uzávěrem o objemu 300 a 500 ml. Trh nebyl na kvalitní kečupy připraven a převládaly na něm "levné" výrobky pod diktátem nastupující síly obchodních sítí a privátních značek. Kečup je druh omáčky vyráběné z rajčatového protlaku, zkvašeného octa, koření, cukru a soli. Pochází z východní Asie, v 17. století jej kolonisté přivezli do Anglie a poté do Ameriky, kde se zpopularizoval natolik, že je dnes rozšířen a oblíben po celém světě. Rajčata se v receptu objevila až na začátku 19. století. Základní varianty jsou ostrá a jemná. Počátkem 90. let 20. století se kvalita kečupu zhoršila v důsledku zrušení potravinářských norem a tato kategorie se začala vyřazovat. Kečup HELLO je v roce 2018 uváděn v inovativním a praktickém balení 200g tablet - obsahuje 165 g rajčat na 100 g kečupu a je sterilovaný, a proto neobsahuje žádné konzervační látky! Víte, že? Rajčata obsahují lykopen, antioxidant, který účinně bojuje proti volným radikálům. Z rajčat se snáze uvolňuje při vyšší teplotě, proto vařená rajčata v kečupu obsahují více této látky.